Feestdagen

 

 

 

 

!

 

 

 

 

!

Dag Sinterklaasje, O, dennenboom - Jacques Vriens

!

Als Sinterklaas aankomt met zijn stoomboot, breekt er voor Mieke en haar broertje Wouter een spannende tijd aan. Ze gaan naar de intocht van Sinterklaas, mogen hun schoen zetten en maken verlanglijstjes. Ze kunnen bijna niet wachten tot het pakjesavond is.

Wanneer Sinterklaas weer naar Spanje is, wordt het snel Kerstmis: tijd om de kerstboom te versieren, kerstliedjes te zingen en te luisteren naar het verhaal over de geboorte van het kindje Jezus in de stal.

Leeftijd: vanaf 4 jaar.

ISBN: 9789047511960

Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Het grote Sint- en Kerstboek - Marianne Busser & Ron Schröder

!

December leesfeest!

Gezellige verhalen, versjes en liedjes voor de donkere dagen.

Een lekker dik voorleesboek voor die heerlijke tijd waar alle kinderen zich altijd zo op verheugen: de decembermaand! Met zowel grappige als lieve verhaaltjes, versjes en liedjes over Sint en zijn Pieten, en over het kerstfeest en alle voorbereidingen die daarbij komen kijken.
Om alvast gezellig in de stemming te komen!

Leeftijd: vanaf 4 jaar.

ISBN: 9789044321333

Uitgever: The House Of Books

Het grote Sint- en Kerstboek (met CD) - Marianne Busser & Ron Schröder

!

Een lekker dik voorleesboek met cd voor die heerlijke tijd waar alle kinderen zich altijd zo op verheugen: de decembermaand! Met zowel grappige als lieve verhaaltjes, versjes en liedjes over Sinterklaas en zijn Pieten, en over het kerstfeest en alle voorbereidingen die daar aan vooraf gaan. Met illustraties van Dagmar Stam.

Leeftijd: vanaf 4 jaar.

ISBN: 9789044327625

Uitgever: The House of Books