Speel- en doeboeken

 

 

 

 

!

Dikkie Dik kleurboek Poezencircus (met stiften in tasje) - Jet Boeke - Jet Boeke

!

Het kleurboek is gebaseerd op het oorspronkelijke prentenboek, inclusief tekst, maar dan zonder kleur en mét dikke zwarte lijnen, zodat ook de jongste artiesten binnen de lijntjes kunnen blijven. Het zit verpakt in een mooi tasje, samen met vijf stevige stiften die gegarandeerd uitwasbaar zijn.

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789025748029

Schrijf en teken / Eropuit!

!

Kinderen leren spelenderwijs lezen, schrijven en tekenen met deze leuke en instructieve magneetboekjes van Bijtje Bijdehand. Het plezier van een makkelijk leesboek combineren met een handig werkboek met herschrijfbare bladzijden boordevol spelletjes en puzzels.

Leeftijd: vanaf 2,5 jaar.

ISBN: 9789059645929

Uitgever: Imagebooks/Allmedia

Educatieve kleurplaten - Kathleen Amant

!
Dit kleurblok is niet zomaar een kleurblok.
In Educatieve kleurplaten leren kinderen op een speelse wijze tegengestelde begrippen onderscheiden. Warm en koud, dik en dun, blij en boos… ze leren het allemaal. Op de ene bladzijde kleuren de kleine handjes een lachend meisje in en op de andere bladzijde heeft het meisje verdriet. Een wintertafereel krijgt naast zich een zomerse tekening. Kleuren én leren dus.
 
Leeftijd: vanaf 3 jaar.
 
ISBN: 9789002226397

Uitgeverij: Standaard Uitgeverij

Magnetisch schrijf-veeg-leerboek Boerderij

!

Maak kennis met de dieren op de boerderij in dit superleuke teken-speelboek! Gebruik de pen om stap voor stap te leren de dieren te tekenen en dan… kun je zelf boerderijplaatjes maken! Als je de tekeningen uitveegt, kun je dit boek steeds opnieuw gebruiken. Het wordt nog leuker als je met de magneetplaatjes de vragen in het midden van het boek oplost.

ISBN: 9789036624374

Uitgeverij: Rebo Productions

Nederland Vakantieboek

!

De zomervakantie is de mooiste tijd van het jaar! Lekker lang vrij, mooi weer en veel leuke dingen doen. Het Nederland Vakantieboek van Toeristisch Nederland maakt de vakantiepret helemaal compleet. Het 80 pagina's tellende spelletjesboek puilt uit van de kleurplaten, telspellen, rebussen, zoekplaatjes en nog veel meer. Allemaal levendig geïllustreerd. Een feest voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar, waarmee ze zich uren kunnen vermaken. In de zon op een handdoek bij het zwembad of onder de luifel van de tent op een druilerige zomermiddag. De hele zomer lang speel- en kleurplezier!

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789074874090

Uitgever: Basis Communicatie/Toeristisch Nederland

Schrijf en teken / Vrolijke dieren

!

Kinderen leren spelenderwijs lezen, schrijven en tekenen met deze leuke en instructieve magneetboekjes van Bijtje Bijdehand. Het plezier van een makkelijk leesboek combineren met een handig werkboek met herschrijfbare bladzijden boordevol spelletjes en puzzels.

Leeftijd: vanaf 2,5 jaar.

ISBN: 9789059646025

Uitgever: Imagebooks/Allmedia

Hello Kitty pretboek (tijdelijk niet leverbaar)

!

Dit boek is het ideale boek om de vakantie mee te starten. Een prachtig doeboek boordevol leerrijke spelletjes en speelse oefeningen. En uiteraard duikt de lieve, charmante Hello Kitty letterlijk overal op.

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789002238734

Uitgever: Standaard Uitgeverij

Magnetisch schrijf-veeg-leerboek Aan het strand

!

In dit superleuke speelboek zie je wat er allemaal te beleven is aan het strand en in de zee. Met de pen leer je stap voor stap dingen tekenen, waarmee je zelf plaatjes kunt maken. De bladzijden kun je schoonvegen, zodat ze steeds opnieuw te gebruiken zijn. De taferelen worden nog mooier als je ze afmaakt met de plaatjesmagneten. Die kun je ook gebruiken voor de puzzelpagina’s midden in het boek.


ISBN: 9789036625869

Uitgeverij: Rebo Productions

 

Piratenschip/Boek en model

!

Bevaar de zeeën met deze ontdekkingsgids en kom alles te weten over de meest angstaanjagende piraten uit de geschiedenis. In dit pakket vind je een bouwpakket om zelf een piratenschip mee te bouwen en een 24 pagina’s tellend boekje, boordevol wetenswaardigheden en activiteiten voor jonge, onverschrokken ontdekkers. Inclusief achtergrond voor je piratenschip.

ISBN: 9789036625685

Uitgever: Rebo Productions

Dieren stickerpret - Kathleen Amant

!
Kleuren en stickertjes kleven
Ook in dit stickerboek worden de twee favoriete bezigheden van de kleinsten onder ons gecombineerd: kleuren en stickertjes kleven. Elke pagina van 'Stickerpret' bevat een leuke tekening om in te kleuren. Op deze tekening wordt een dier afgebeeld dat moet worden herkend tussen twee andere dieren onderaan de pagina. Gevonden? Dan snel naar het midden van het boek waar de kleuter het juiste dier uit het stickervel kan halen. Hop! Op het juiste dier kleven. En is de tekening dan ook nog mooi ingekleurd, dan verdienen deze kleine handjes nog een beloningsstickertje erboven op!
 
Leeftijd: vanaf 3 jaar.
 
ISBN: 9789002225123

Jan & Noortje voorleesboek om zelf in te kleuren - Marianne Busser & Ron Schröder

!

Een verzameling korte verhaaltjes op rijm over de tweeling Jan & Noortje. Over ziek zijn, logeren en in de vijver vallen. Over koekjes bakken en de kinderboerderij. Over jarig zijn, verkleden, opruimen, eendjes voeren, en nog heel veel meer. Een heerlijk voorlees - kleurboek! Met talloze vrolijke en grappige kleurplaten van Marijke Duffhauss waar kinderen ( ouders, opa’s en oma’s, juffen en meesters) ongetwijfeld veel plezier aan zullen beleven!

Leeftijd: vanaf 3 jaaar.

ISBN: 9789044317176

Uitgever: The House Of Books