AVI 4

 

 

 

 

 

!

De Roskam / Een cap en laarzen - Vivian den Hollander

!

Paulien wil graag paardrijden. Jammer genoeg is er geen plaats op les. Op een middag mag ze met Steffie mee. Steffie woont bij haar in de straat en helpt vaak bij de manege. Samen verzorgen ze de paarden. Paulien vindt dat heel erge leuk. Dan hoort ze dat er een plek vrijkomt op les. Ze kan wel juichen. Maar hoe komt ze zo snel aan een cap?

ISBN: 9789026917059

De Roskam / In het zadel - Vivian den Hollander

!
in het zadel

Paulien zit op paardrijles. Bij manege De Roskam. Ze zit bij Kom en Wout in de groep. Met hen kan ze het goed vinden. Na de les zijn ze druk bezig met de paarden. Fleur heeft minder zin in het borstelen. Haastig verlaat ze de stal. Dan gaat haar paard er plotseling vandoor. Krijgen Paulien, Kim en Wout het dier nog te pakken?

ISBN: 9789026917066

Het wachtwoord - Ann Lootens

!

‘Toe, mag ik erin?’ zeurt Loes. Tuur en Daan spelen in de tent. En daar komt niemand in. Tenzij hij of zij het wachtwoord kent. Maar wat als papa langskomt met lekkere koekjes en limonade?

Een vrolijk verhaal over de kracht van geheime woorden.

ISBN: 9789044808001

Gratis, voor niks - Ann Lootens

!

Loes krijgt een zwembad. Met stortbad, plonsbad en bar erbij! Daar willen Daan en Tuur ook wel eens in. Ijverig oefenen ze hun zwemslag. Met duikbril en zwemvliezen zijn ze er helemaal klaar voor! Maar het zwembad lijkt helemaal niet zo groot…

Een grappig verhaal over lekker ouderwetse waterpret.

ISBN: 9789044808018