AVI 7

 

 

 

 

!

Mijn broer is niet gek - Hilde Loeters

!
Jonder heeft een probleem: vanavond geeft Liesbeth een feestje en ze heeft hem uitgenodigd. Hij mag na het feestje ook blijven logeren. Van Liesbeth en van Liesbeths moeder. Maar of het mag van zijn ouders? Jonder moet immers, net vanavond, op Dries passen. Hij probeert met zijn vader te praten, maar dat lukt niet. Die heeft het veel te druk. Jonder neemt dan maar op eigen houtje een beslissing. Maar dan verdwijnt Dries...

Een spannend verhaal over vriendschap, er zijn voor elkaar en een tikkeltje verliefd zijn.
 
ISBN: 9789044806236

Speurders & co - Marijke Bouwhuis

!

Sem droomt ervan dat zijn hond Flow ooit een goede speurhond zal worden. Dan kan hij net zoals zijn vaders hond Edo de politie helpen. Samen met Emma, Gijs en Sanne en hun honden starten ze samen een club: Speurders & co. Wanneer Emma en haar hond verdwijnen, treden de speurders in actie. Het is het begin van een lange zoektocht die niet stopt wanneer Emma is teruggevonden.
Een spannend verhaal waar een clubje vrienden samen met hun honden een onvergetelijke speurtocht beleven.

ISBN: 9789044806472

Opa sigaar - Martine Letterie

!

Teun en Willemijn zijn in hun nopjes. Opa Sigaar komt logeren. Niemand kan zo leuk vertellen als hij. Eerst een sigaar opsteken. En dan kan het verhaal beginnen. Opa zoekt het deze keer niet ver. Het wordt een verhaal over sigaren en... kinderen.

ISBN: 9789068229844

Thijnant en de wonderdokter - Heidi Smits

!

Op een dag ontmoet de jonge Thijnant een wonderdokter. Nu ja, wonderdokter is veel gezegd. Eigenlijk is Quirinus een bedrieger die van stad naar stad trekt. Quirinus kan Thijnant overtuigen om mee te doen met zijn vreemde handeltje.

ISBN: 9789068229813