Uitgever Snor
Uitgeverij Snor maakt frisse, grappige, mooi vormgegeven boeken. Highbrow, chic en intelligent, maar dan met snor. Ze streven ernaar dat alle boeken praktisch zijn, betaalbaar, fijn om naar te kijken en leuk om te lezen.

!

Bedankt juf/meester* - Gerard Janssen

!

Het hele jaar heeft hij/zij over je kind gewaakt. Ervoor gezorgd dat je schaapje leerde lezen, rekenen en abstracte minimalistische schilderijen leerde maken. En bovenal zorgde hij/zij ervoor dat jij tussen half 9 en 3 tijd had voor wat anders dan kinderfilms in de dvd-speler stoppen. Dan kun je je er toch moeilijk met een reep chocola van afmaken. Vandaar dit persoonlijke cadeau, omdat bijna geen enkel bedankje groot genoeg is.

ISBN: 9789079961153

Droombonnenboek voor moeders - Snor

!

"Tegoedbon voor 1x de was doen", "Tegoedbon voor 1x uit eten met een vriendin als het eigenlijk niet kan", "Tegoedbon voor 10 complimentjes." Droombonnenboek staat vol met tegoedbonnen - vandaar de naam -, op ieder moment in te leveren bij ieder gewenst persoon. Zodat je niet alleen op moederdag de rotklusjes door iemand anders kunt laten doen, maar ook alle dagen erna. En eindelijk eens kunt genieten van de kleine dingen van het leven. Vormgegeven door ISAK zijn de bonnen eigenlijk te mooi om zomaar helemaal weg te geven. Vandaar dat je ze doormidden kunt scheuren, een stukje voor jezelf en een stukje voor iemand anders. Succes gegarandeerd.

ISBN: 9789079961139

Echte vaders/Zo word je een pater familias - Gerard Janssen

!

Als je voor de eerste keer met je pasgeboren baby over straat gaat, als je kind in de supermarkt demonstratief op de grond gaat liggen huilen. Als je zoon of dochter jou publiekelijk voor gek zet... hoe gedraag jij je dan als vader? Of beter: hoe gedraagt een échte vader zich dan? Een man die zoveel respect afdwingt en zoveel kracht uitstraalt, dat zijn kinderen 's avonds met een glimlach om de mond in slaap vallen. Een man die zijn kinderen met één hand in de lucht tilt, naar aftershave ruikt en altijd overal het antwoord op weet.

In dit boek vind je alles wat je weten moet als Pater Familias. Bomvol statistieken, de nieuwste onderzoeken en weetjes over het vaderschap. Maar ook workshops vlees snijden, pantoffels uitzoeken, kapperbezoek en krant lezen. Een boek voor alle vaders die zich weleens afvragen: 'Hoe doet een échte vader dat?'

Een perfect cadeau voor vaderdag of kraamcadeau.

ISBN: 9789079961108

Op stap in lente en zomer/Natuur-wandel-doe-boek voor stadse donders (en hun ouders)

!

Het kon niet uitblijven natuurlijk: na het succes van 'Op stap in herfst en winter', komt uitgeverij Snor met 'Op stap in lente en zomer'. Want zeg nu zelf: waarom zou je ophouden met wandelen als de eerste krokusjes uit de grond schieten, de blaadjes aan de bomen beginnen te ontluiken en de vogels af en aan vliegen met takjes voor hun nesten? Nou dan!

De 25 leukste lente- en zomerwandelingen van Natuurmonumenten in een boekje, geschikt voor het héle gezin; jong, oud, natuurliefhebber of stadse donder. Inclusief concrete aanwijzingen als: waar vliegen de mooiste vlinders, waar kun je zeker wild spotten en waar kun je patat en een lekker glas rosé... ehm appelsap krijgen. Gooi maar weg, die spelcomputer! 


Vervelen is er niet meer bij deze lente en zomer(vakantie)!

ISBN: 9789079961085

Zoons! Handleiding voor moeders - Gerard Janssen

!

In dit boek staat alles wat een moeder van jongens weten moet. Van een workshop pissebedden als huisdier houden en explosieven maken, tot interviews met deskundigen over de werking van het jongensbrein.

ISBN: 9789079961016

Dochters! Handleiding voor vaders - Gerard Janssen

!

Als op een dag een jongeman vader wordt van een dochter, moet hij leren dat vrouwen ook mensen zijn. Rare mensen, met vreemde gewoontes en gebruiken, dat wel. Maar dan krijgt hij dit boek cadeau!
In dit boek staat alles wat een meisjesvader weten moet. Van vlechten maken en de werking van een meisjesbrein tot interviews met deskundigen over de invloed van vaders op het leven van dochters. Er worden praktische vragen afgewisseld met de nieuwste pedagogische en psychologische inzichten. Zodat vaders, als ze dit boek gelezen hebben, alles weten over meisjesdingen en wat je over vrouwen moet weten om het overzichtelijk te houden.

ISBN: 9789081091763

Daarom! En andere diepzinnige antwoorden op kindervragen - Suzanne Rethans

!

Als ouder leer je, dat het weinig zin heeft om stil te staan bij onbeantwoordbare vragen. Kinderen daarentegen lijken er niet genoeg van te krijgen om deze vragen te stellen. "Waarom leven we?" "Waar was ik voordat ik geboren werd?" Niks mis mee, alleen wat moet je antwoorden en hoe kom je aan die antwoorden?
In dit boek vind je bijna alle lastige kindervragen met de meest diepzinnige antwoorden. Even geen tijd? Dan geef je gewoon een easy-way-out-antwoord en die vind je ook in dit boek.

ISBN: 9789081091749

Op stap in herfst en winter/Natuur-wandel-doeboek voor stadse donders (en hun ouders)

!

In dit boek vind je de beste tips en trucs om deze herfst en winter iedereen te mobiliseren 'er even uit te gaan'. In samenwerking met Natuurmonumenten verzamelden we de leukste routes geschikt voor het héle gezin; jong, oud, natuurliefhebber of stadse donder. De computergeneratie knapt op van groene vergezichten en de geur van naaldbomen. En niet te vergeten, jij zelf ook!

ISBN: 9789079961061

Zwangerschapsboek voor mannen - Gerard Janssen

!

Als je vriendin zwanger is, kun je als man maar beter proberen een beetje bij te blijven. In het Zwangerschapsboek voor Mannen word je week na week bijgepraat. Niet alleen over de ontwikkeling van de baby, maar ook over de hormonale veranderingen van je vriendin. Verder bevat het antwoorden op vragen als: Hoe ga je om met vrouwelijke onredelijkheid? Wat is een chromosoom? Wat is DNA? En natuurlijk een snelcursus verloskunde, voor noodgevallen.

ISBN: 9789079961023

Maak indruk op je kinderen

!

Koop dit boek, sluit je op op de wc en leer alles uit je hoofd. En maak daarna een verpletterende indruk op je zoons en/of dochters (en buurmannen, buurvrouwen, schoonvaders, schoonmoeders, ooms, tantes, meesters en juffen).

ISBN: 9789081091725

Broodtrommelboek - Marije Vogelzang

!

Dag in dag uit een boterham met smeerworst en één met chocopasta. Dat kan leuker en lekkerder, dacht eetontwerper Marije Vogelzang. In dit boek geeft ze ideeën voor bijvoorbeeld een Ballenbak, de Verliefsheidstrommel en Geheimeboodschappentrommel. Overbliijven was nog nooit zo fijn.

ISBN: 9789079961047