Feestdagen
!
!

Het hiep hiep hoera-boek voor peuters en kleuters - Marianne Busser & Ron Schröder

!
hiep hiep hoera

Haasjes die gaan trouwen...

Een heerlijk voorleesboek op rijm over allerlei soorten feest.

Over een jarig olifantje dat ontzettend blij is met zijn nieuwe fietsje, en andere jarige Jobben. Over een varkentje dat zijn zwemdiploma haalt en over twee verliefde haasjes die gaan trouwen. Over de geboorte van een piepklein babyaapje, en over het krijgen van een echt veterdiploma. Over de veertigjarige bruiloft van opa en oma beer, en over nog meer feestelijke gebeurtenissen. En de illustraties van Dagmar Stam maken nog je daarbij extra vrolijk.

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789044320084

Uitgever: The House Of Books

Nog één nachtje slapen - Jacques Vriens

!

Dierendag; kinderboekenweek; Sint-Maarten; Sinterklaas; Kerstmis; oud en nieuw; Driekoningen; Valentijnsdag; carnaval; Pasen; Koninginnedag; moederdag; Pinksteren; langste dag van het jaar.

'Over hoeveel nachtjes komt Klaas?' vraagt Wouter. 'Wanneer mogen we verkleed naar school?' wil zijn zusje Mieke weten. Ook zijn ze benieuwd wanneer ze nu eindelijk met hun lampionnetje langs de deur mogen. Want het hele jaar door zijn er feesten, waar Wouter en zijn zusje Mieke verlangend naar uitkijken. Wouter snapt het allemaal nog niet zo goed. Maar gelukkig heeft hij zijn grote zus, die er al veel meer vanaf weet!

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789026988622

Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Fien en Milo/Feest - Pauline Oud

!

Fien en Milo vieren feest. Eerst hangen ze een slinger op, daarna kiezen ze een feesthoedje en blazen ze ballonnen op. Fien en Milo eten ook taart en krijgen een cadeautje.

Leeftijd: vanaf 1 jaar.

ISBN: 9789044812503

Uitgever: Clavis

Zing je mee-boek voor peuters en kleuters - Marianne Busser & Ron Schröder - (verschijnt september 2010)

!

Een vrolijke verzameling Sinterklaas- en kerstliedjes voor peuters en kleuters. En behalve een meezingboek, is dit ook een prima voorleesboek voor de decembermaand. Compleet met cd en illustraties van Dagmar Stam.

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789044327618

Uitegver: The House Of Books