Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Voorlezen
!

Het grote Liselotje voorleesboek - Marianne Busser & Ron Schröder

!

Een heerlijk voorleesboek o rijm over het bekende prinsesje Liselotje. Liselotje maakt van alles mee: ze is jarig, gaat op zwemles, viert kerst, mag naar groep één en nog veel meer. En natuurlijk speelt haar papa - de koning - een grote rol in deze avonturen. hij kan alles steeds nét iets minder goed dan zijn dochtertje. hij luistert vaak niet, hij is sneller bang, gauw jaloers en ga zo maar door. Als Liselotje bijvoorbeeld naar groep één mag, wil de koning ook. Als de koningin hem thuishoudt, wordt de koning heel boos. Als dat maar goed gaat...

Alle dertien Liselotjeboekjes in één band, om telkens weer uit voor te lezen. Met vrolijke illustraties van Dagmar Stam.

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789047512998

Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Kleertjes uit, pyjamaatjes aan, het boordevolle boek voor baby's en peuters

!

Kleertjes uit, pyjamaatjes aan, hoogste tijd om naar bed toe te gaan. Kijk eens even op de klok, alle kippetjes zijn al op stok. Kom, we moeten nu slapen gaan, kleertjes uit en pyjamaatjes aan! Een boordevolle voorleesbundel voor de allerkleinsten met versjes, liedjes, prentenboeken en voorleesverhalen van bekende schrijvers en illustratoren. Over in bad gaan en voor het eerst op het potje, over een verloren lievelingsknuffel en over hoe het is om er een broertje of zusje bij te krijgen. Een geweldig boek voor baby s en peuters! Met: Annemarie van Haeringen - Annie M.G. Schmidt - Max Velthuijs - Imme Dros - Harrie Geelen - Marianne Busser - Ron Schröder - Rindert Kromhout - Noëlle Smit - Dick Bruna - Vivian den Hollander - Jet Boeke - Carry Slee - Harmen van Straaten - Dagmar Stam - Beatrix Potter - Selma Noort - Sandra Klaassen en vele anderen.

Leeftijd: vanaf 1,5 jaar.

ISBN: 9789021666730

Uitgever: Ploegsma

Het grote boek voor de kleintjes - Marianne Busser & Ron Schröder

!
het grote boek voor de kleintjes

Een groot boek voor kleine mensen, vol met korte verhaaltjes op rijm.

Allerlei gebeurtenissen uit het dagelijks leven van jonge kinderen komen aan bod: naar opa en oma gaan, jarig zijn, tanden poetsen, badderen, buiten spelen, boodschappen doen, mama en papa helpen, fietsen, logeren, naar de speelzaal, en ga zo maar door.

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789026997365

Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Dikkie Dik. Het vierverhalenboek & handpop - Jet Boeke & Arthur van Norden

!
het vierverhalenboek

Peuters ontdekken samen met Dikkie Dik de kleuren om hen heen. De oranje kater beleeft in deze splinternieuwe titel maar liefst vier avonturen, die zelfs nog nooit in Sesamstraat zijn vertoond. Om het voorlezen daarvan, ook voor groepen, extra aantrekkelijk te maken, hebben we op veler verzoek een prachtige handpop ontwikkeld, die samen met het boek in een stevige plastic zak met kopkaart verpakt zit.

ISBN: 9789025736767

Uitgever: Gottmer

Het grote voorleesfeest - Marianne Busser & Ron Schröder

!
Allerlei leuke, grappige en ontroerende verhalen en versjes komen in dit grote voorleesboek aan bod. Versjes over het varkentje Mondriaan, de blote koning en prinsje Alexander. Verhaaltjes over het mannenkoor, over egel en haas, en over oma Fluitekruid en het voet- balelftal. En niet te vergeten: over mevrouw en meneer Takkenbos, die tijdens een televisieprogramma een echte olifant winnen, terwijl ze nog wel zo op een auto hadden gehoopt. Ze zitten met hun handen in het haar, want hoe verzorg je thuis een olifant?
 
Leeftijd: vanaf 3 jaar.
 
ISBN: 9789047510956
 
Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Het grote Kimioboek voor de allerkleinsten

!

Een jubileumuitgave met een selectie uit 20 jaar Kimioboeken. Van de bekende peuterboekjes 'Kimmie en de baby' tot het kartonboekje 'Poesje Mauw' en het peuter-plusboek 'De peuters van juf Paula'. Met vele bekende en minder bekende Kimio characters: Tijn, Basje en Marij, Sam en opa Pet, Kimmie, Boelie Beer, Pien en de Drie Haasjes. Een zorgvuldig samengesteld cadeauboek met een grote variatie aan thema's en voor elke leeftijd van 1 tot en met 5 jaar geschikte verhaaltjes, versjes, prentenboekjes en kijkplaten. Deze 240 pagina's dikke verzamelbundel staat garant voor uren voorleesplezier. Een prachtig kraamcadeau!

Leeftijd: vanaf 1,5 jaar.

ISBN: 9789056477127

Uitgever: Mercis Publishing BV

4 Sprookjes - Dick Bruna

!
4 sprookjes

'Roodkapje', 'Klein Duimpje', 'Sneeuwwitje' en 'Assepoester', de vier meest bekende sprookjes in ons taalgebied zijn door Dick Bruna bewerkt voor jonge kinderen.

ISBN: 9789056471422

Uitgever: Mercis Publishing BV

Hoera, we gaan voorlezen! - Marianne Busser & Ron Schröder

!

Papa en mama gaan uit eten en opa komt oppassen. Daan en Steffie leggen alle boeken die ze maar kunnen vinden klaar, zodat opa lekker veel kan voorlezen. Het wordt een erg gezellig avondje. Opa leest het ene verhaaltje na het andere. Als Daan en Steffie in bed liggen, ruimt opa alle boeken weer op. Dan gaat hij zelf nog even lezen. Maar ach, al na het eerste blaadje valt hij op de bank in slaap.

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789044310450

Uitgever: The House Of Books

Het dikke verjaardagsboek van Dikkie Dik - Jet Boeke

!

Ter ere van de 30ste verjaardag van Dikkie Dik hebben we de dertig mooiste Dikkie Dik-verhalen gebundeld in een superdik boek van maar liefst 192 bladzijden. De grote platen maken het boek zeer geschikt om voor te lezen. Maar het meest bijzondere aan dit jubileumboek is het omslag: niemand zal voorbijlopen aan het spectaculaire hologram, waarop we Dikkie Dik in en uit een hangmat zien klauteren.

Leeftijd: vanaf 2 jaar.

ISBN: 9789025743536

Uitgever: Gottmer

Het grote Pietertje Pet boek - Marianne Busser & Ron Schröder

!
het grote pietertje pet boek

Een vrolijke verzamelbundel vol oude en nieuwe avonturen van de kleine, stoute Pietertje Pet. Met kleurrijke en vertederende tekeningen van Marijke Duffhauss.

Leeftijd: vanaf 2,5 jaar.

ISBN: 9789041013774

Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Bakersprookjes - Liane Keller

!
bakersprookjes

Een verzameling speelse bakersprookjes. Door het ritme en de herhalingen zeer geschikt voor de allerkleinsten.

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789062382224