Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Mini-edities
!
!

Drie haasjes gaan eten - Betty Sluyzer & Pauline Oud

Slechts
!

'Huppeladie! Bordjes op tafel. Een, twee, drie!'
Mama haas brengt haar drie haasjes op grappige wijze tafelmanieren bij. En ze krijgt het ook nog voor elkaar dat ze van al het eten dat op tafel staat een hapje nemen!

Hét verantwoorde tussendoortje van Kimio... voor een snoepprijsje!

Formaat: 8,5 cm x 9,5 cm.

Uitgever: Mercis Publishing BV 

Monkie - Ingrid & Dieter Schubert

!
monkie

Een tekstloos prentenboekverhaal over de omzwervingen van knuffelaap Monkie, die na een val van de fiets bij allerlei dieren terecht komt voordat hij weer veilig in de kinderarmen belandt waar hij thuishoort.

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789056377427

Uitgever: Lemniscaat

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft - Werner Holzwarth & Wolf Erlbruch

!
kleine mol

Als de kleine mol op een zonnige ochtend zijn kop boven de grond steekt, gebeurt er iets vreselijks. Het ziet eruit als een worst, en iets ergers kan hij niet op zijn kop krijgen.
De kleine mol gaat vastbesloten op zoek naar degene die hem dit heeft aangedaan. Daarbij komt hij van alles te weten over een deel van het leven dat belangrijk is, maar waar niet vaak over gepraat wordt. Een van de leukste (kinder)boeken van de afgelopen jaren. 


Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789053413500

Uitgever: C. de Vries - Brouwers

Mijn papa - Guido van Genechten

!
lieve papa

Mijn papa is de allerliefste papa van de hele wereld, zegt Jan. Ik kan aan zijn arm hangen, boven zijn hoofd vliegen, paardje rijden op zijn rug, ál zijn vingers tellen, zijn tenen kietelen.,...en nog veel meer!

Leeftijd: vanaf 2 jaar.

ISBN: 9789044803969

Uitgever: Clavis

Het grote slaap-boek - Guido van Genechten

!
grote slaapboek

Het grote slaap-boek bevat een schat aan slapers: buikslapers, rugslapers, onderste bovenslapers, eenzame slapers en nog veel meer.

Leeftijd: vanaf 2 jaar.

ISBN: 9789068229868

Uitgever: Clavis

Rikki en Anni - Guido van Genechten

!
rikki en anni

Elke dag ziet Rikki Anni spelen op het pleintje. Hij droomt dat hij haar vriendje is. Dat ze samen spelen. Maar hij durft haar niet te vragen. Hij moet iets verzinnen om indruk op haar te maken.

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789068229851

Uitgever: Clavis

Rikki durft - Guido van Genechten

!
rikki durft

Het is hartje zomer. Rikki wil buiten slapen in een tentje. "Durf jij dat wel?" vragen mama en papa. Stoer knikt Rikki ja. Wat een avontuur! Hij kruipt extra vroeg in zijn tentje en speelt met mama's zaklamp. Maar dan wordt het pikkedonker. De zaklamp is leeg! Buiten hoort hij vreemd geritsel. Hij wordt doodsbang van het donker en stormt de tent uit. Mama en papa die stilletjes een kijkje kwamen nemen, zien Rikki als een wild monster wegstuiven. Ze zijn alledrie geschrokken van elkaar en kruipen dan lekker knus samen in de tent.

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789044800753

Uitgever: Clavis

Het grote knuffel-boek - Guido van Genechten

!
knuffelboek mini

Het grote knuffel-boek bevat een schat aan knuffels: heerlijk zachte, lekker langzame, gemakkelijke, wilde, voorzichtige en nog veel meer.

Leeftijd: vanaf 2 jaar.

ISBN: 9789044803334

Uitgever: Clavis

Kerstboom van Lotje - Lieve Baeten

!

Het is kerstnacht. Lotje gaat haar kertboom versieren. Hij moet klaar zijn voordat de Kerstheks cadeautjes brengt. Dan wordt er op de deur geklopt. De Kerstheks! Nu al?

ISBN: 9789044800340

Uitgever: Clavis

Kleine Ezel en de oppas - Rindert Kromhout & Annemarie van Haeringen

!

Mamma Ezel gaat met Bok naar de film en daarom komt Kip op Kleine Ezel passen.Kleine Ezel wil geen oppas. 'Ik kan best alleen blijven,' zegt hij.'Niks ervan,' zegt mamma Ezel. 'Lief zijn, hoor, en goed naar Kip luisteren.'Maar dat is Kleine Ezel beslist niet van plan!

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789025850463

Uitgever: Leopold