Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Slapen
!

Stoute verhaaltje voor het slapengaan - Marianne Busser & Ron Schröder (verschijnt augustus 2010)

!

Een koninklijk stel beleeft hilarische avonturen. Koning en koningin Bobbel zijn terug… en hoe! In dit derde boek over de altijd dwaze Bobbels kunnen we genieten van een spelletje choco-plons, maken we mee dat koning Bobbel niet weet dat hij jarig is.

Met vrolijke illustraties van Dagmar Stam.

Leeftijd: vanaf 3 jaar.

ISBN: 9789044326901

De kusjeskrokodil en ander lieve nachtbeesten - Jozua Douglas

!

Tim en Beer liggen in bed. Tim kan niet slapen. Er zitten beesten op zijn kamer. Maar wat zijn het eigenlijk voor beesten? Zijn ze eng? Tim maakt kennis met het Verhaaltjesvarken, de Toedektijger, de Knuffelbuffel, de Slaapliedjesleeuw, de Kusjeskrokodil en…..de Mooiedromendraak.

Een speels bedtijdverhaal met vrolijke prenten.

Leeftijd: vanaf 4 jaar.

ISBN: 9789044810295

Uitgever: Clavis

Niels wil nog niet slapen - Marcus Pfister

!

Het is altijd lastig kinderen in bed te stoppen als de wereld om hen heen nog wakker is. Wat zullen ze allemaal wel niet missen als ze hun oogjes sluiten! Dat denkt Niels ook aan het einde van de dag. Want dan moet hij van papa allerlei vervelende dingen doen: eten, tandenpoetsen, in bad en dan naar bed. Maar Niels wil krijgertje en verstoppertje spelen, en nog veel meer. Uiteindelijk is papa zelf zo moe geworden dat hij nog eerder in slaap valt dan Niels!

Leeftijd: vanaf 4 jaar.

ISBN: 9789051160086

Uitgever: De Vier Windstreken

Vrolijke verhaaltjes voor het slapengaan - Marianne Busser & Ron Schröder

!

Een vrolijk en humoristisch boek voor jong en oud!

Korte, vrolijke verhaaltjes voor het slapengaan over een koning en een koningin die elke dag een ander avontuur beleven. Zo beginnen ze een kusjeskraam waar je allerlei soorten kusjes kunt kopen, doen ze een wedstrijd wie de hoogste zonnebloem kan kweken, en glijden ze met een stapel handdoeken in hun broek door de sneeuw.
Ze gaan kamperen in hun eigen paleis, bakken zelf pannenkoeken (die overigens jammerlijk mislukken) en geven zelfs een concert, omdat ze vinden dat ze zo ongelooflijk mooi kunnen zingen. En ook al gaat er het nodige mis, toch blijft dit koninklijke tweetal met een ontwapenend, en vooral ook grenzeloos optimisme in het leven staan…

Leeftijd: vanaf 4 jaar.

ISBN: 9789044321906

Uitgever: The House Of Books

Grappige verhaaltjes voor het slapengaan - Marianne Busser & Ron Schröder

!

Slapengaan met een glimlach om de mond!

Na het succes van Vrolijke verhaaltjes voor het slapengaan nu een tweede boek over het echtpaar Bobbel, dat altijd de gekste avonturen beleeft. Zo mogen de koning en de koningin van de tuinman vogelverschrikker zijn. Ze geven een echte goochelvoorstelling en ze spelen verstoppertje met de kok. Uiteindelijk moet de politie komen omdat het koninklijke duo spoorloos verdwenen blijkt te zijn. Ze gaan op zoek naar een schat. Ze knippen samen net zo lang aan de heg tot er niets meer van over is. En ze laten zich zelfs een prachtig balletpakje aanmeten. Jammer genoeg is ballet toch net wat moeilijker dan ze gedacht hadden. Maar ondanks alle wonderlijke capriolen en de soms nogal tegenvallende prestaties blijven de koning en de koningin grenzeloos vrolijk en optimistisch. (Om jaloers op te worden…)

Leeftijd: vanaf 4 jaar.

ISBN: 9789044325393

Uitgever: The House Of Books